1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Okul-kulüp işbirliği yapıldı! Uludazspor forması giyen oyuncular, Okul takımıyla Şampiyon oldu

Kadrolarının tamamı Uludazspor kulüp bünyesinde ki oyunculardan oluşan Muhammet Fatih Safitürk Orta Okulu Şampiyon olurken Piri Reis Orta Okulu Üçüncü oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 17-01-2023 09:12:15  -   Güncelleme: 23-01-2023 20:34:15

Okul-kulüp işbirliği yapıldı! Uludazspor forması giyen oyuncular, Okul takımıyla Şampiyon oldu

2022-2023 Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında; Kadrolarının tamamı Uludazspor kulüp bünyesinde ki oyunculardan oluşan Muhammet Fatih Safitürk Orta Okulu Şampiyon olurken Piri Reis OrtaOkulu Üçüncü oldu.

 

 Şampiyonlugu göğüsleyen Muhammet Fatih Safitürk Orta Okulu son beş yılda 4 kere final oynayıp 3. Kere şampiyonluga ulaştı.

 Şampiyonluk hakkında değerlendirmelerde bulunan Muhammet Fatih Safitürk Orta Okulu Beden Egitimi Ögretmeni Eyüp Yıldız,'' Öğrencilerimizi ve her zaman bizimle olan zümrelerim Murat Hocaya ve Emin Bekiroglu’nu  tebrik ediyorum. Zorlu geçen bir turnuva sonrasında şampiyon olduk. 

 

ULUDAZSPOR, ÇOCUKLARI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GÖNDEREBİLİR NEZİH BİR KULÜP


Bu başarının kolay gelmedigini dilegetiren Yıldız,''Okul kulüp işbirliginin ne denli önemli olduğunu bir kez defa ortaya koyduk. Okulumuzun sporcularına destek olarak bünyesine kazandırıp gelişimleri için her türlü fedakarlıgı yapan Uludazspor kulubüne teşekkür ediyorum. Alt yapı noktasında ciddi çalışmaları bulunan Uludazspor Kulubüne velilerin Çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderebilecekleri, nezih bir kulüp olduğunu belirmek isterim.Hatay bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan ögrencilerimize  başarılar diliyorum''dedi.

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 2.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI