Bugun...

Onikişubat Belediyesi'nden Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ilişkin 'kamuoyu' açıklaması

Onikişubat Belediyesi'nden Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ilişkin 'kamuoyu' açıklaması geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 23-09-2022 16:44:14

Onikişubat Belediyesi'nden Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ilişkin 'kamuoyu' açıklaması

Sosyal medyada Belediyeye yönelik 'iftira' niteliğindeki paylaşımlara ilişkin Onikişubat Belediyesi'ne  'kamuoyu' açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada,'' Şeref Eroğlu’nun adının verilip kaldırılması söz konusu değildir. İddia edildiği gibi AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. Mahir Ünal beyefendininde tesisin ismine yönelik herhangi bir tasarrufu olmazken, yakından veya uzaktan hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır'' denildi.. 


Onikişubat Belediyesi'nin Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna ilişkin 'kamuoyu' açıklaması şöyle: 19  Eylül  Cuma  günü açılışını  gerçekleştirerek Kahramanmaraşlı  hemşerilerimizin hizmetine sunduğumuz Haydar  Bey  Mahallesi’ndeki Onikişubat  Belediyesi  Yarı  Olimpik  Kapalı  Yüzme Havuzumuza ilişkin sosyal medyada gerçek dışı iddialar ortaya  atılmaktadır. 

Doğruları kesinlikle yansıtmayan söz konusu paylaşımların yaratacağı olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına, açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Onikişubat Belediyesi olarak, kurulduğumuz 2014 yılından itibaren ilçemize sayısız tesis kazandırmış bulunmaktayız. Bu tesislerimizi isimlendirirken de büyük bir hassasiyet göstererek, özellikle Aziz vatanımız için feda-i can eden şehitlerimizin isimlerini yaşatmaya devam ettik.

İlçemize  kazandırdığımız  bütün  tesislerimizin  isimleri, mevzuat  gereği  olarak her    ay gerçekleştirdiğimiz  Belediye  Meclis  Toplantısı’nda  karara  bağlanarak,gerekli   hallerde   ya Kaymakamlık ya da İçişleri Bakanlığı’mızın onayı ile verilmektedir. Söz konusu tesisin hedeflenen tarihte açılışının gerçekleştirilmesi sebebiyle, o tarihte Onikişubat Belediye  Meclisi’ne  tesisin  ismi  konusunda  herhangi  bir  talepte  bulunulması  mümkün olunmadığından geçici olarak ‘Onikişubat Belediyesi’ adıyla açılışı gerçekleştirilmiş ve hizmete alınmıştır. 

Haydar Bey Mahallemize kazandırdığımız Onikişubat Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuza ilişkin sosyal medyada gerçek olmayan iddialarla  iftira  ve karalama  kampanyası oluşturulmaya çalışılmıştır.

Söz konusu tesise başarılarıyla gurur duyduğumuz Şeref Eroğlu’nun adının verilip kaldırılması söz konusu değildir. İddia edildiği gibi AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. Mahir Ünal beyefendininde tesisin ismine yönelik herhangi bir tasarrufu olmazken, yakından veya uzaktan hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Sayın Bakanımıza atıfta bulunan yazı tümüyle yalandır ve açık bir iftiradır.

Bu müfteriler kendi iftiralarında boğulacaklardır.

Belirtmek isteriz ki Onikişubat Belediyesiolarak tüm sporcularımızı desteklemekte ve başarılarıyla onur duymaktayız. Spora ve sporcuya verdiğimiz değer, gerek ilçemize kazandırdığımız spor tesisleriyle gerekse de sporcularımıza verdiğimiz desteklerle tüm kamuoyu tarafından açıkça bilinmektedir. 

Bu anlamda değerli Şeref Eroğluda,hem Kahramanmaraş’ımız hem de ülkemiz için çok önemli bir değerdir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz'' denildi..

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER OnikişubattaSpor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI