Bugun...
SON DAKİKA

Onikişubat Nf Masa Tenisinde Tarih Yazdı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3.Lig 1.Yarı müsabakalarında Onikişubat Nf Masa Tenisinde Tarih Yazdı
facebook-paylas
 Tarih: 23-01-2023 20:43:48

Onikişubat Nf Masa Tenisinde Tarih Yazdı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2022-2023 Spor Toto Sezonu 3.Lig 1.Yarı İzmir'de gerçekleşen müsabakalar ile tamamlandı. 

Kahramanmaraş'ı temsil eden Onikişubat NF Spor Kulübü tarihi bir başarıya imza atarak 2.Lige yükselme maçlarını oynayacağı Play-Off'lara katılmaya hak kazandı. 


BAŞKAN HANEFİ MAHÇİÇEK'E  CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ
Kulüp Başkanı Fatih Kaya bizlere yapmış olduğu açıklamada; Kahramanmaraş adına ilkleri yaşattığımız için, ulusal arenada ilimizi başarıyla temsil ettiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Bu tarihi başarıda çok büyük maddi ve manevi fedekarlıklar gösteren  başta kulüp sporcuları ve yöneticilerine, ayrıca masa tenisi branşına vermiş olduğu malzeme desteğiyle Onikişubat Belediyesi Başkanı Sn. Hanefi Mahçiçek'e ve Spor Şube Müdürü Sn.Alaaddin Ufuk Canlı'ya canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Başkan son söz olarak; Ulusal arenada ilimizi başarıyla temsil ettiğimizin görülmesini, takdir edilmesini ve desteklenmesini  umuyoruz ve bekliyoruz. Çünkü biz ilimiz adına çok güzel,anlamlı ve faydalı izler bırakıyoruz. Teşekkür ederim.

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI