Bugun...
SON DAKİKA

Onikişubatspor, Sezonu Güçlü Bir Başlangıçla Açtı!

Onikişubatspor, yeni sezonun açılış maçında Türkoğlu Gençlerbirliğispor'u ağırladı
facebook-paylas
 Tarih: 10-12-2023 21:20:09  -   Güncelleme: 13-12-2023 11:55:09

Onikişubatspor,  Sezonu Güçlü Bir Başlangıçla Açtı!

Onikişubatspor, Kahramanmaraş Adem Şahan 1. Amatör Lig A Grubu'nda sezonun açılış haftasında Türkoğlu Gençlerbirliğispor'u konuk etti. 


Büyükşehir Belediye futbol sahasında 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 15:30'da gerçekleşen karşılaşmanın orta hakemliğini Ahmet Cengiz Gök üstlendi, Mehmet Şahan 1. Yardımcı Hakem ve Mehmet Gökçeli ise 2. Yardımcı Hakem olarak görev aldı.


Onikişubatspor'un ilk 11'inde Enes Besnili, Kubilay Taş, Yunus Emre Yıldız, Akif Alıcı, Mustafa Kuzhan, Ali Özdiller, Emre Demirel, Yavuz Selim Şimşek, Muharrem Şahinkaya, Metin Hüseyin Karakız ve Fatih İnce yer aldı.


Türkoğlu Gençlerbirliğispor ise Mert Orçan, Ali Hançer, Mete Saygılı, Erol Gürel, Mustafa Taş, Muhammed Gökkaya, Önder Mirzaoğlu, Ünal Oğul, Halil İncei Arda Arslan ve Ebu Bekir Gül ilk 11'i ile sahaya çıktı.


Onikişubatspor oyuncuları, Türkoğlu Gençlerbirliğispor maçı öncesinde Adem Şahan'ın pankartının önüne beyaz karanfil bıraktı. Maçın 1. Yardımcı Hakemi olan Adem Şahan'ın kardeşi Mehmet Şahan'a Onikişubatspor kaptanı Mustafa Kuzhan çiçek takdim etti.

Onikişubatspor'da 25. dakikada Fatih İnce, 40. dakikada Akif Alıcı, 60. dakikada Emre Demirel ve 75. dakikada Fevzi Sığındım'ın attığı gollerle, takımları iyi bir performans sergileyerek Türkoğlu Gençlerbirliğispor'u 4-0 mağlup etti. 75. dakikada Ahmet Güneş Türkoğlu Gençlerbirliğispor'da kırmızı kart gördü.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI