Mucize Doktor 42. bölüm tek parça izle Fox TV! Mucize Doktor son bölüm izle
Tarih: 18-12-2020 00:06:20 Güncelleme: 18-12-2020 00:33:20 + -


Son haftalarda hikayesindeki değişimlerle gaza basan Mucize Doktor dizisi, Yeni bölümde de yine milyonları ekran başına dikmeyi başardı. 42. bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 17 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 42. Bölüm...

facebook-paylas
Tarih: 18-12-2020 00:06

Mucize Doktor 42. bölüm tek parça izle Fox TV! Mucize Doktor son bölüm izle

Televizyon ekranının en başarılı yapımlarından birisi olan Mucize Doktor, Perşembe akşamları seyircisiyle buluşmaya tam gaz devam ediyor. Dizinin 42. yeni bölümünde yine ilginç sahneler yaşandı. Diziyi kaçıranlar yeniden izlemek istiyor.

 

Mucize Doktor 41. Bölümde ne olmuştu?

Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlar ve hem Tanju hem de hastane köşeye sıkışır. Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapar. Ama Ferman’ın başka planları vardır. Diğer tarafta Nazlı’yla ayrılığın boyutlarını yeni kavrayan Ali depresyondadır. Ama o da kendini Ferman’la tutuştukları garip bir cerrahi düellonun ortasında bulur.

 

Mucize Doktor dizisinin konusu nedir?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI