Bugun...

Pazarcık Aksuspor'u ziyaret ettik! Başkan Hüseyin Şahin Bozdağ açıklama yaptı

Kahramanmaraş 1.Amatör Ligde 14. hafta maçları oynanırken, deprem nedeniyle etkilkenen Pazarcık Aksuspor'u ziyaret ettik! Başkan Hüseyin Şahin Bozdağ açıklama yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-03-2023 14:08:30  -   Güncelleme: 22-03-2023 14:29:30

Pazarcık Aksuspor'u ziyaret ettik! Başkan Hüseyin Şahin Bozdağ açıklama yaptı

2022 -2023 futbol sezonu Kahramanmaraş 1.Amatör Lig A grubunda 14.Hafta maçları oynanırken, müsabakalar Deprem nedeniyle ertlenmişti. Pazarcık Aksuspor 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Birkez ise sahadan mağlup ayrıldı. Topladığı 24 puanla, ilk iki sıradaki takımların 3 puan gerisinde 3.sırada yer aldı.
 

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 11 ilde yaşanan depremlerden sonra ilk durağımız Pazarcık Aksuspor Kulübü oldu. Pazarcık Aksuspor tesislerinde gerçekleşen Ziyarette Pazarcık Aksuspor başkanı Hüseyin Şahin Bozdağ, Yönetici Halil Kılınçlı ile futbolcular Burak Şamil Bolat ile Kadir Kısıkkaya bizi karşıladı ve misafir etti. Ziyarette Pazarcık Aksuspor başkanı Hüseyin Şahin Bozdağ,  açıklamalarda bulundu.

HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Hüseyin Şahin Bozdağ,'' Öncelikle depremde hayatını kaybeden yönetici, sporcu ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiyemizin çok güzel coğrafyasında yer alan ilçemizde hayatın tekrar normale dönmesi için devletimizle elele vererek vatandaşlarımız çok yoğun emek ve gayret sarf ediyoruz. Tabi yaşamın devam ettiği sürece toplumumuzun hakkı olan sosyal hizmetler anlamında bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz. İlçemizde faaliyetlerini devam ettiren bir kulüp olarak başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuzun yaşamış olduğu ve merkez üssü ilçemiz olan 7.7 şiddetindeki depremin sportif anlamda yaralarını sarmak biz ve bizlerin üstünde olan yöneticilerimizin elele vererek başarmasına ve bu alanda başarılı bir çalışma olacağına yürekten inanıyoruz'' diyerek sözlerine başladı.

DEPREM BİZLERİN VE İLÇEMİZİN BÖLGESEL AMATÖR LİG SEVGİSİNİ VE HAYALİNİ YARIM BIRAKTI
2022-2023 futbol sezonunda İlçemizi ve İlimizi en  iyi şekilde temsil etmek için güzel bir çalışma yaparak olgun oturaklı Bir takım hazırladık''diyen, Pazarcık Aksuspor başkanı Hüseyin Şahin Bozdağ,''Ama maalesef deprem bizlerin ve İlçemizin Bölgesel Amatör Lig sevgisini ve hayalini yarım bıraktı''diyerek sözlerine devam etti.

Sözlerine son verirken ise Hüseyin Şahin Bozdağ,'Sporu Yaşat ki Gençlik yaşasın'' sloganımızın hayatta kalması için bizlere gereken kararın verilmesini ve sporu hep birlikte yaşatmaya devam etmeyi canı gönülden istiyoruz.

Görev istenmez verilir onun için sorumluluk bilincimizle bizde verilecek görevimizi bekliyoruz saygılarımla''dedi.

 

 

Hüseyin Şahin Bozdağ'ın  açıklamalarının tamamı haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI