Ramazan Çelik, “Stres yükü oldukça fazla olan maçlar oynamaya devam ediyoruz

Teknik Direktör Ramazan Çelik, hem alınan sonuç hem de takımın sahadaki mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Ramazan Çelik, “Stres yükü oldukça fazla olan maçlar oynamaya devam ediyoruz
Yayınlama: 21.04.2025
39
A+
A-

TFF 3. Lig 4. Grup’ta play-off mücadelesi veren AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor, ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Solwie Enerji Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ramazan Çelik, hem alınan sonuç hem de takımın sahadaki mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

“Kazanmak Zorundaydık, Kazandık”

Maçın önemine vurgu yapan Çelik, “Stres yükü oldukça fazla olan maçlar oynamaya devam ediyoruz. Bu da onlardan bir tanesiydi. Deplasmanlarda kazanamama fobisi vardı, ikinci yarıda özellikle içeride iyi performans göstersek de dış sahaya bunu yansıtamıyorduk. Bu galibiyet bu açıdan da çok değerliydi,” dedi.

“Golleri Erken Bulmamız Maçı Rahatlattı”

Müsabakanın başında buldukları gollerin oyunun kontrolünü ellerine almalarını sağladığını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Bugün sahada iyi bir oyun vardı. Golleri erken bulmamız maçı bize getirdi. Güzel bir galibiyet oldu ancak henüz işimiz bitmedi. Son hafta sahamızda Tepecik ile oynayacağımız maçta da kazanarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımızla Daha Güzel Günler Göreceğiz”

Açıklamasında taraftarlara da özel teşekkür eden Ramazan Çelik, “Bugün deplasman tribününü neredeyse tamamen dolduran taraftarlarımız vardı. Onların desteğiyle çok daha güçlü oluyoruz. Bu galibiyetin mimarları oyuncularımız kadar taraftarlarımız ve yönetimimizdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.