Bugun...

Şahin Hopur, Depremde Kaybedilen Güreşçileri Unutmuyor

Şahin Hopur, depremde kaybedilen güreşçilerin anısını yaşatmak amacıyla geçtiğimiz hafta Dereköy'de ve bu hafta Bertiz Boyalı'da Şalvar Güreşleri düzenledi. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı olarak, bu etkinliklerle depremde kaybedilen güreşçileri unutmamakta kararlı bir şekilde çalışıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2023 10:20:16  -   Güncelleme: 22-09-2023 00:30:16

Şahin Hopur, Depremde Kaybedilen Güreşçileri Unutmuyor

Şahin Hopur, geçtiğimiz hafta Dereköy'de ve bu hafta Bertiz Boyalı'da düzenlenen Şalvar Güreşleri etkinlikleriyle, depremde kaybettiğimiz güreşçilerimizin anısını yaşatma amacıyla duygusal bir konuşma yaptı.

 

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı olarak görevini üstlendikten sonra Kahramanmaraşlı güreşçilere ve şehrimizdeki güreş müsabakalarına değer katan Şahin Hopur, depremde hayatını kaybeden güreşçilerimizi unutmamaya kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

 

Şahin Hopur, Bertiz Boyalı Güreş Turnuvası sırasında duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Hopur, etkinliğe katılan güreşçi kardeşlerinin yanı sıra futbolculardan oluşan bir topluluğun bir araya geldiğini ifade etti. Ayrıca, geçen yıl aynı mekânda güreşen arkadaşlarına olan özlem ve duygu dolu anılarıyla ilgili şunları söyledi: "Bayramığımızı gönlere çektirmek için bir arada olan güreşli kardeşlerimiz vardı. Yanlarında futbolcu kardeşlerimiz vardı. Geçen yıl burada güreşen arkadaşlarımız vardı! Ne yazık ki Dereköy ve Boyalı güreşlerimizde buruk bir sevinç var." 

Hopur, bu tür etkinliklerle kaybettikleri güreşçileri anmaya ve geleneksel güreşin önemini vurgulamaya devam edeceklerini belirtti.

 

Konuşmanın tamamını izlemek için tıklayınız

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI