Bugun...
SON DAKİKA

Şahin Hopur, Kahramanmaraş'ta devam eden Okul Sporları Aba Güreşi hakkında açıklama yaptı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As başkanı Şahin Hopur, Geleneksel Spor Dalları Aba Güreşi hakkında açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 27-05-2022 19:20:40

Şahin Hopur, Kahramanmaraş'ta devam eden Okul Sporları Aba Güreşi hakkında açıklama yaptı

27-29 Mayıs 2022 tarihinde Kahramanmaraş Batıpark Spor Kompleksi'nde  Yıldızlar ve Gençler A-B Erkek Geleneksel Spor Dalları Aba Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakaları başladı. Batıpark Er Meydanında düzenlenecek olan Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler A-B Erkek Geleneksel Spor Dalları Aba Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakaları Kuran'ı Kerim tilaveti akabinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

 

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As başkanı Şahin Hopur, Kahramanmaraş'ta devam eden Yıldızlar ve Gençler A-B Erkek Geleneksel Spor Dalları Aba Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Şahin Hopur,'' Hatay'da yapılması planlanan ancak bazı sıkıntılar nedeniyle Kahramanmaraş Batıpark Spor Kompleksi'nde  yapılacak olan Yıldızlar ve Gençler A-B Erkek Geleneksel Spor Dalları Aba Güreşi Türkiye Birinciliği müsabakaları 3 gün sürecek.'' dedi.

Şahin Hopur'un açıklamlarının tamamı haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI