Bugun...

Sedat Toptaş, marastasporgazetesi.com'a yeni sezonla ilgili özel açıklamalarda bulundu

2023-2024 sezonunda Onikişubat Spor Kulübü, deneyimli teknik direktör Sedat Toptaş ile yüksek hedefler için hazırlanıyor. Detaylar burada.
facebook-paylas
 Tarih: 27-09-2023 19:38:53  -   Güncelleme: 27-09-2023 20:14:53

Sedat Toptaş, marastasporgazetesi.com'a yeni sezonla ilgili özel açıklamalarda bulundu

Onikişubat Spor Kulübü, 2023-2024 sezonu için Kahramanmaraş'ın 1. Amatör Ligi'nde deneyimli teknik direktör Sedat Toptaş ile tekrar anlaşma sağladı. Sedat Toptaş, yeni sezon öncesi takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Sedat Toptaş, marastasporgazetesi.com'a özel açıklamalarda bulundu ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini paylaştı. 


Deneyimli teknik direktör, "2023-2024 sezonu tüm takımlara hayırlı olsun diliyorum. İnşallah kazasız, sakatsız, depremsiz ve COVID-19'siz bir yıl geçiririz. Deprem sonrası oyuncularımla sürekli iletişim halindeydik ve hemen çalışmalara başlamamız gerektiğini düşündük. Futbol bizim en iyi bildiğimiz iş. Bu sezon farklı bir hedefle yola çıkacağız. Kulübümüz, bu hedef doğrultusunda adını bile değiştirdi. Amacımız bu şehre bir profesyonel takım daha kazandırmak. Erken başlama sebebimiz ise bu yıl playout maçları olacak. Bölgesel Amatör Lig'de iki takımımız bulunuyor ve onlara başarılar diliyorum. Playout maçları nedeniyle şartları eşitlemek için erken başladık" dedi.

 

Açıklamanın tamamını izlemek için tıklayınız

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI