1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Suat Paksoy: ''Her Maçı Final Maçı Gibi Oynayacağız''

Kahramanmaraş 1.Amatör Küme ekiblerinden Fidanspor Teknik Sorumlusu Suat Paksoy takımının Play-Off maçları öncesinde Marastaspor'a açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 21-03-2016 20:14:43  -   Güncelleme: 01-11-2020 01:46:43

Suat Paksoy: ''Her Maçı Final Maçı Gibi Oynayacağız''

Kahramanmaraş 1.Amatör Küme ekiblerinden Fidanspor Teknik Sorumlusu Suat Paksoy takımının Play-Off maçları öncesinde Marastaspor'a açıklamalarda bulundu.

 

Teknik Sorumlusu Fuat Paksoy nezaretinde Play-Off hazırlıklarını sürdüren Fidanspor Play-Off'ta ligin ilk maçında gözünü 3 puana çevirdi. Play-Off maçında ilk galibiyeti almak için bu önemli müsabakaya kilitlenen Fidanspor'da, hazırlıklar tam kadro halinde yürütülüyor.

 

''HER MAÇI FİNAL MAÇI GİBİ OYNAYACAĞIZ''
Takımımız'da herhangi bir sakatlık yok, şuan play-off'a hazırız. Sadece pazar günü oynayacağımız ilk maçımız Dumlupınarspor maçına tüm camia olarak, oyuncularak olarak ve teknik heyet olarak tamamen hazırız. Hedefimiz ilk maç biz zaten maç maç düşüneceğiz her maçımızı final maçı gibi oynayacağız, büyük bir emek var ve büyük bir gayret var. İnşAllah bizde teknik heyet ve oyuncular olarak bunun üstesinden geleceğimize düşünüyoruz. Gelecek seneye'de İnşAllah Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a çıktığımızda şehrimizde futbol durgunluğuna yeni bir heyecan ve yeni bir zevk vereceğimizi düşünüyoruz. Son olarak ben diğer oynayacağımız rakiplerimize başarılar diliyorum onlarında çok büyük emekleri var. Her rakip bizim için saygı duyulacak önlem alınacak bir ekip, ama en önemlisi dostluk çerçevesinde çünkü, biz bu memleketin insanlarıyız yine yüz yüze bakacağız amacımız burada memleketimiz futbolu daha ne kadar ileriye taşıyacağız onun amacındayız. Son olarak Devecilli, Serintepe, Mağralı, Karamanlı ve Diğer Mahallede bulunan futbol severleri bu müsabakada yanımızda olmalarını istiyoruz” diye konuştu

  HABER VİDEOSU

  DİĞER Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI