1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

TFF onay verirse, Kahramanmaraş ve 10 ilde BAL ve Yerel Lig müsabakaları oynanmayacak

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle TFF onay verirse Kahramanmaraş ve 10 ilde BAL ve Yerel Lig müsabakaları oynanmayacak
facebook-paylas
 Tarih: 22-02-2023 20:07:18  -   Güncelleme: 30-09-2023 05:10:18

TFF onay verirse, Kahramanmaraş ve 10 ilde BAL ve Yerel Lig müsabakaları oynanmayacak

TFF Amatör İşler Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere TFF Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında İstanbul'da toplandı.

 Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat günü meydana gelen depremler nedeniyle Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Kilis ve Elazığ olmak üzere birçok ilimizde yaşanan felakette Olağanüstü Hal ilan edilen 11 ilimiz ve diğer illerde BAL ve Yerel Lig müsabakalarının durumlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yapmış olduğu paşacasino toplantıda  Depremde zarar gören Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Kilis ve Elazığ'da 2022-2023 Futbol sezonu'nda tüm Bölgesel Amatör Lig ve yerel Amatör Liglerin oynanmayacagına karar verdi ve TFF'ye Bildirildi. TFF onay verirse 11 ilimiz ve diğer illerde BAL ve Yerel Lig müsabakaları oynanmayacak.

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI