Bugun...

TFFHGD, Hakemlere yapılan şiddet sonrası kınama mesajı yayınladı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş Şubesi yönetim kurulu, hakemlere yapılan şiddet sonrası kınama mesajı yayınladı.
facebook-paylas
 Tarih: 21-12-2021 00:29:16  -   Güncelleme: 24-12-2021 23:38:16

TFFHGD, Hakemlere yapılan şiddet sonrası kınama mesajı yayınladı

Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig A grubunda 6.Haftanın maçında Kahramanşehirspor, Amatör Spor Vefa maçı yarıda kalmıştı.


Kahramanşehirspor,  Amatör Spor Vefa müsabakanın 11.dakikasında Kahramanşehirspor'lu oyuncu kendisine kırmızı kart gösteren maçın hakeme yumruk attı. 1-0 Amatör Spor Vefa'nın üstünlüğü ile devam eden Maçı Mehmet Can Taşkın müsabakayı tatil etmişti. Bu maçta yaşanan olay sonrasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş Şubesi yönetim kurulu, hakemlere yapılan şiddet sonrası kınama mesajı yayınladı.


Kahramanmaraş Futbol Kamuoyunun Dikkatine, şeklinde başlayan kınama mesajında,'' 19.12.2021 Batıpark stadında oynanan 
Kahranmanşehir - Asvefa Büyükler  1.Amatör küme  müsabakasında müsabakanın hakemine yapılan fiili saldırı bizleri ve futbolun paydaşlarını derinden üzmüştür. Son zamanlarda artan fiili saldıraların Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş Şubesi olarak şiddet olaylarıyla ilgili hukuki süreçlerin başlatılacağını ve takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Bu tarz  olayların başta Türk futbolu olmak üzere Kahramanmaraş futboluna zarar verdiği aşikardır. Bununla birlikte hakemlerin sahipsiz olmadığını, yasalarla korunduğunu belirtmek isteriz. Yönetici, İdareci, Teknik Sorumlu ve Antrenörlerimizden takımlarındaki oyuncularına sporun dostluk, kardeşlik ve Fair Play olduğunu anlatmalarını, kazanmak kadar kaybetmenin de doğal bir sonuç olduğunu, sporun karşılıklı saygı, sevgi çerçevesinde devam etmesini canı gönülden bekliyoruz. Kendini bilmeyen kişilerin bir an önce spor camiasından uzaklaşmasını diliyor, saldırıları gerçekleştirenlerin en ağır adli ve idari cezaları alacağını ümit ediyoruz. TFFHGD Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu olarak hakemimize geçmiş olsun dileklerinde bulunurken Hakemlerimize yapılan bu tarz saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyoruz.'' ifadeleri kullandı.. 

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI