Bugun...

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi yeni sezon tarihi...

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın merakla beklenen yeni sezon belli oldu. Yayına başladığı andan itibaren milyonları ekran başına diken Gönül Dağı, 28 Mayıs 2022 tarihinde sezon final yaptı. Peki, Gönül Dağı 66. bölüm ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen Gönül Dağı dizisinin 3. sezon yayın tarihi...
facebook-paylas
 Tarih: 28-05-2022 13:41:06  -   Güncelleme: 28-05-2022 13:47:06

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül  Dağı 3. sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi yeni sezon tarihi...

Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, ilk bölümlerden itibaren seyircinin beğenisi  kazanmayı başardı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin sezon finalinin ardından yeni sezon tarihi büyük merakla bekleniliyor. İşte TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 3. sezon yayın tarihi...

 

Gönül Dağı Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

17 Ekim 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini Yahya Samancı, görüntü yönetmenliğini ise Sami Saydan üstleniyor. Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit'in kaleme aldığı Gönül Dağı dizisi ilk sezonunda izleyicilerden tam not aldı. Gönül Dağı dizisi ilk sezonunu 29 Mayıs 2021'de 30. bölümüyle, ikinci sezonunu 28 Mayıs Cuma günü 65. bölümüyle sonlandırdı.

 

 

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezon için ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Gönül Dağı dizisinin bayrama özel bölümü ile bu ay yayınlanması bekleniyor. Gönül Dağı dizisi, Temmuz ayında Kurban Bayramı özel bölümüyle birlikte 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20:00'de ekrana gelecek ve Eylül ayının ilk haftası yayınlanmaya başlayacak.

 

Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor? Tarih belli mi?

9 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan bölümlerinin ardından dizi, özellikle Kurban Bayramı boyunca çalışmaya devam edecek. Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonuna Eylül ayında başlayacak. 2022-2023 sezonuna Eylül ayında girecek olan Gönül Dağı'nın yeni sezon için seyircilerden tam not alması bekleniyor. Dizinin Anadolu'nun farklı kültürlerini anlatıyor olması izleyici üzerinde büyük bir etki bırakıyor. Cumartesi gecesinin olmazsa olmazı dizilerinden Gönül Dağı'nın üçüncü sezonu Eylül'de başladığında izleyicilerin gönlünü fethetmesi bekleniyor.

 

 

İşte Gönül Dağı 3. Sezon Tarihi

Ekip, Kurban Bayramı'nın ardından Gönül Dağı dizisi için çalışmalara devam ediyor. 1 aylık kurgu çalışmasının ardından Gönül Dağı dizisi 2 Eylül 2022'de Eylül ayının ilk haftasında yeniden TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Gönül Dağı dizisi ilk iki sezonuyla cumartesi geceleri irili ufaklı herkesi TRT 1 ekranlarında toplamayı başardı ve 3. sezonun da en az 1. ve 2. sezon kadar başarılı olması bekleniyor. 

 

Gönül Dağı dizisinin 3. sezonu ne zaman başlıyor demiştik. Gönül Dağı koleksiyonu ve koleksiyon dizi ​​tarihleri ​​hakkındaki düşünce ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşmanızı önemle istiyoruz.


  DİĞER Canlı izle Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI