Bugun...

Türkoğlu Belediyesi'nin geleneksel voleybol turnuvası turnuvası başladı

Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya devam edeceğiz'' Sloganıyla yola çıkan Türkoğlu Belediyesi tarafından 'İmkan Bizden, Oynamak Sizden' voleybol turnuvası başladı
facebook-paylas
 Tarih: 08-03-2022 08:54:36  -   Güncelleme: 15-03-2022 22:03:36

Türkoğlu Belediyesi'nin geleneksel voleybol turnuvası turnuvası başladı

Geçtiğimiz günlerde futbol turnuvası yapan  ''Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya devam edeceğiz'' Sloganıyla yola çıkan
Türkoğlu Belediyesi  4. Geleneksel Kurumlar ve Mahalleler arası voleybol turnuvasını başlattı.


Türkoğlu Kapalı Spor Salonunda 7 Mart Pazartesi günü  saat 18.00'de başlayan açılış programına Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Şahin Hopur, daire amirleri ve kurum müdürlerinin yanı sıra sporcular katıldı.  Katılım sağlayan tüm sporculara formaları Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından hediye edilerek takdim edildi. 

ÇANAKKALE GEZİ TURU İLE ÖDÜLLENDİRECEĞİNİ BELİRTTİ

 


Tüm giderlerin Türkoğlu Belediyesi tarafından karşılandığı müsabakalarda, Belediye Başkanı Osman Okumuş turnuvanın sağlık, dostluk ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni etti ve takımlara başarılar diledi.


Sporun ve Sporcunun her zaman yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Okumuş,'' Turnuvamızda, toplam 32 takım ile 340 sporcumuz mücadele edecek. Düzenlediğimiz bu karşılaşmalardaki 1.,2. ve 3. olan takımlara çeşitli hediyelerin yanı sıra Çanakkale gezi turu ile ödüllendireceğini belirtti. 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Türkoğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI