Bölgesel Amatör Ligde, mücadele edecek olan Türkoğlu Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor ve Adıyaman Besni Akınspor maçının ardından Antakya Belediyespor Futbol Kulübü üçüncü hazırlık maçını Antakya Belediyespor Futbol Kulübü ile yaptı.
İskenderun Karayılan Spor tesislerinde oynanan Türkoğlu Belediyespor, Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6.Bölge 2.grupta mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor ile ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı..
Türkoğlu Belediyespor, ikinci hazırlık maçında Türkoğlu sentetik çimsahada, 9. Bölge 2. Grup takımlarından Adıyaman Besni Akınspor’u biri penaltıdan attığı golle 2-0 mağlup etti.
Üçüncü hazırlık maçını Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6.Bölge 2.grup takımlarından Hatay tamsilcisi Antakya Belediyespor Futbol Kulübü ile yapan Türkoğlu Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Türkoğlu Belediyespor’un gollerini Taner Kaçıran ve Mehmet Güneş attı.