Bugun...

Türkoğlu'da Deprem Şehitleri Unutulmuyor: Voleybol Turnuvasıyla Anıldı

Türkoğlu'da düzenlenen voleybol turnuvası, 6 Şubat deprem şehitlerini anma amacı taşıyor. Sporun birleştirici gücüyle gerçekleşen etkinlik, Türkoğlu halkının büyük ilgisini çekiyor.
facebook-paylas
 Tarih: 25-10-2023 13:44:41

Türkoğlu'da Deprem Şehitleri Unutulmuyor: Voleybol Turnuvasıyla Anıldı

Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu İlçe Gençlik Hizmetleri ile Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 6 Şubat Deprem Şehitleri" anısına özel olarak düzenlenen Kurumlar ve Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası, Türkoğlu'da görkemli bir açılış töreni ile başladı.

6 Şubat depremleri sonucunda şehit düşenlerin anısına düzenlenen turnuva, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor ve 24 takımdan toplamda 240 sporcu, 3 hafta boyunca mücadele edecek. Türkoğlu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen açılış törenine, Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Belediye Başkanı Osman Okumuş'un ilk vuruşuyla başlandı ve etkinliğe geniş bir katılım sağlandı.

Turnuva hakkında konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, şunları belirtti: "Biz, spora ve sporcu projelerine destek veren bir belediyeyiz. 5 spor kompleksi, 21 halı saha ve 5 yarı olimpik yüzme havuzuna sahibiz. Bu spor alanlarıyla diğer ilçeleri geride bırakan bir ilçede, bu tür sportif etkinliklerin yapılmasını destekliyoruz."

Okumuş, sözlerine şu şekilde devam etti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız çünkü Cumhuriyeti bize miras bıraktılar. Aynı zamanda 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu travmadan bir an önce kurtulmaları için spor faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Bu turnuva vesilesiyle Türkoğlu ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim."

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Türkoğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI