Ünal Ateş, 12 Şubat zincirlerin kırıldığı gündür
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş onikişubat İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş,” 12 Şubat zincirlerin kırıldığı gündür.”dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş onikişubat İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş,” 12 Şubat zincirlerin kırıldığı gündür.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ateş, Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Ateş yayınladığı mesajında,”12 Şubat Kahramanmaraş’ta topyekün bir olup esaretin zulmün boğulduğu, emperyalizmin bu topraklardan sökülüp atıldığı aydınlık günlerin başladığı gündür.
101 yıl önce topraklarımızı işgal eden, bağımsızlığımıza kastedenlerin dersini aldığı bu özel gün bizim haklı gurur günümüzdür. Milli mücadelenin kilometre taşlarından birisi olan Maraş savunması ve düşmanın bu topraklardan sökülüp atılması, tüm Kahramanmaraşlıların heyecanla andığı bir kahramanlık günüdür.”
Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahramanlarımızı rahmetle anıyor, tüm hemşehrilerimin kurtuluş bayramını kutluyorum.