Bugun...

Yaşar Hopur: Yeni Hanefi Başkanımızın, Büyük Hanefi Başkanımızı Örnek Almasını ve Aynı Yolda Yürümesini Diliyorum

Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur: Yeni Hanefi Başkanımızın, Büyük Hanefi Başkanımızı Örnek Almasını ve Aynı Yolda Yürümesini Diliyorum
facebook-paylas
 Tarih: 08-02-2024 00:04:55

Yaşar Hopur: Yeni Hanefi Başkanımızın, Büyük Hanefi Başkanımızı Örnek Almasını ve Aynı Yolda Yürümesini Diliyorum


Onikişubat Belediyesi, spor bilincini tabana yaymak ve şehri bir sporcu kenti haline getirmek amacıyla Hanefi Mahçiçek başkanlığında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye, kentte faaliyet gösteren 50 amatör spor kulübüne malzeme desteği sağlayarak bu yöndeki çabalarını sürdürüyor. 

 

Bu yıl da devam eden destek programı kapsamında, Onikişubat Belediyesi, 50 amatör spor kulübüne toplamda 5 bin 500 adet malzeme desteği verdi.

 

Malzeme dağıtım töreninde, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur, Başkan Mahçiçek'e spora olan desteklerinden dolayı bir hediye takdim etti.

Hediye takdiminin ardından konuşan Yaşar Hopur, "Sayın başkanım, Gençlik Spor Müdürümüz, değerli dava arkadaşlarımız, bu yıl deprem anını yaşamamıza rağmen Erzurum'da Karakoca Türkiye şampiyonu olduk. Onikişubat Belediyesi adına Sivas'ta şampiyon olduk, Dereköy'de şampiyon olduk, Antep'te aba güreşinde Türkiye şampiyonu olduk. Ve en son Kasım ayında Konya'da yapılan büyükler serbest birincilik sürecinde şampiyon olduk. İnşallah önümüzdeki yıl Süper Lig'de güreşeceğiz. Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak bu dönem Hanefi Başkanımız aday olmadı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Yeni gelecek olan Hanefi Başkanımızın, Büyük Hanefi Başkanımızı örnek almasını temenni ederim. Aynı yolda yürümesini dilerim. Saygılarımı sunarım." şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER OnikişubattaSpor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI