1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Amatör Futbolun Karnavalı

 Tarih: 13-04-2022 16:55:00
Eyüp Yıldız

Her çaba güzel sonuçlandırıldığı sürece insanları mutlu eder. 

Elinden geleni yapmak vicdanını rahatlatır gece başını yastığa koyduğun zaman rahat uyumanı sağlar fakat insanı mutlu etmeye yetmez. 

6 ay gibi uzun bir süre zarfında hazırlanılan 1. amatör ligin nihayet gurup aşamaları sonlandırıldı.  Helete Demirspor - Karaziyaretspor, Onikişubat İdmanyurduspor - Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor, Afşin Belediyespor - ATC Maraşspor guruplarında ilk iki sırayı alarak amatörün karnavalı sayılabilecek organizasyona kalmayı başardı. 

Söz konusu kulüpleri başarılarından dolayı tebrik ederim.
Sonuç itibarı ile bu bir yarış ve yarışın 1 kazananı olmak zorunda bazı takımlar çok enerjik iken bazı takımlar çok tecrübeliler bazıları ikisini dengelemeye çalışarak kadro kurmaya çalıştılar. 
Bunların hepsi tercihtir.
 Kimin doğru tercih yaptığını şimdiden söylemek güç haklı olanı lig sonunda kupayı kaldırınca anlayacağız.

 Tecrübenin enerjiyle, centilmenliğin sıradışılıkla, cesaretin sabırla çarpışacağı çok güzel haftalar futbol severleri bekliyor. 

Umarım içinde bulunduğumuz aya yakışır maçlar oynanır ve görsel şölen halini alan maçlar daha çok taraftar çeker. 

Hakem hatalarının maçın önüne geçmediği, oyuncuların eksikliklerini hakemlere yüklemediği saha içinde kora kor dişe diş bir mücadelenin olduğu en önemlisi hiç bir oyuncunun sakatlanmadığı bir playoff olması temennisi ile.
Futbolun eğlenceli yüzünü göreceğimiz asıl hedefin kupanın kendinin değil onun yaşatacağı mutluluğun heyecanının farkında olunan, inanılmaz güzel maçların olacağı karnavalın sonunda sambayı yapacak takımın en iyi takım olması temennisi ile tüm futbol severlere keyifli seyirler dilerim bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

UNUTMA: Arzulanan şey nesnenin kendi değil mutluluğun heyecanıdır.(MARLO  MARGAN) Hiç bir nesnenin kalbimizdeki heyecanın yerini alamayacağının farkında olacağımız bir hayat sürmemiz dileğiyle…
NE OKUMALIYIZ: Çocuk Kalbi (EDMONDO DE AMİCİS)

 

  YAZARIN DİĞER YAZILARI
YUKARI