Yedi gollü maçın galibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor !
Kahramanmaraş 1.Amatör Küme A grubunda Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, Ekinözü Cela BelediyeSpor’u 8.haftanın müsabakasında 5-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Abdulkerim Koca, Hanifi Vurucu, Kerim Ali Koca hakem üçlüsünün yönettiği müsabaka Merkez 1 Stadında oynandı.
Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 15.dakikada Ali Üzüm ile 1-0 öne geçti. Ekinözü Cela BelediyeSpor’un kalecisi Sezer 25.dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
30.dakikada Ekinözü Cela BelediyeSpor Abdurrahman Gedikli ile skoru 1-1 yaptı. ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 50.dakikada Ali Üzüm ile 2-1 öne geçti.
Üst üstte goller bulan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, 56.dakikad Emircan Yüksel ile 3-1 70.dakikada Fatih Topal ile skoru 4-1 yaptı.
80.dakikada Mustafa Günal Ekinözü Cela BelediyeSpor adına skoru 4-2 yapan golü kaydetti.
88.dakikada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’un kaptanı Erkan Akkaya maçın skorunu 5-2 olarak belirledi.
Bu galibiyetle puanını 13 yapan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, 3.sıraya yükselirken, Ekinözü Cela BelediyeSpor ise 1 maçı eksik, 8 puanla 7.sırada yer alıyor