Bugun...

Kahramanmaraş'ın Gururu: Fatih Eren Uğur, TÜRŞAD Spor Kulübü'nde!

Kahramanmaraş'ın gururu! TÜRŞAD Spor Kulübü, Milli Voleybolcu Fatih Eren Uğur'u kadrosuna kattı. Heyecan dolu sezona hazır olun!
facebook-paylas
 Tarih: 27-09-2023 19:01:17

Kahramanmaraş'ın Gururu: Fatih Eren Uğur, TÜRŞAD Spor Kulübü'nde!

TÜRŞAD Spor Kulübü, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde adından sıkça söz ettiren bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kulübün son transferi, Galatasaray HDI Sigorta'dan Kahramanmaraş'ın milli gururu, başarılı voleybolcu Fatih Eren Uğur oldu.

1990 yılında Kahramanmaraş'ta doğan ve 2.01 metre boyundaki deneyimli orta oyuncu, voleybol kariyerine Tofaş'ta başladıktan sonra Maliye Milli Piyango, Ziraat Bankası, Afyon Belediye Yüntaş, Jeopark Kula Belediyespor, Arhavi Spor Kulübü, Spor Toto, Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor gibi büyük kulüplerin formalarını gururla temsil etti.

 

TÜRŞAD Spor Kulübü, Fatih Eren Uğur'un transferiyle güçlü bir kadro oluşturma hedefini bir adım daha ileri taşıyor. 


Genç yetenekleri deneyimli oyuncularla bir araya getirerek büyük bir potansiyele sahip olan kulüp, 2023-2024 sezonunda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde büyük başarılara imza atmayı amaçlıyor.

Fatih Eren Uğur'un katılımıyla birlikte TÜRŞAD Spor Kulübü, voleybolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Voleybol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI