Bugun...

Milletvekili Debgici, Onikişubat Nf Spor Antrenmanlarında Hem Voleybol Oynadı Hem de Moral Verici Sohbetiyle Dikkat Çekti!

Onikişubat Nf Spor, TVF 2023-2024 Sezonu Oturarak Voleybol Süper Lig'e hazırlanıyor. Milletvekili Debgici'nin ziyareti ve destekleriyle antrenmanlar moralli geçiyor.
facebook-paylas
 Tarih: 06-12-2023 00:41:17

Milletvekili Debgici, Onikişubat Nf Spor Antrenmanlarında Hem Voleybol Oynadı Hem de Moral Verici Sohbetiyle Dikkat Çekti!

TVF'nin 2023-2024 Sezonu Oturarak Voleybol Süper Lig'inde sahne alacak olan Onikişubat Nf Spor, antrenmanlarını ara vermeden sürdürüyor.

Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, müsabakalar öncesinde kulübün antrenmanını ziyaret ederek sporcularla hem oturarak voleybol oynadı hem de sohbet ederek moral verdi. Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Ali Aksu ve Onikişubat İlçe Gençlik Spor Müdürü Kadir Gemci, antrenmanda takıma destek verdiler.

Oturarak Voleybol takımı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve yerel AVM'nin düzenlediği Farkındalık Günleri'nde de özel bir gösteri sundu.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Voleybol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI