Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko canlı izle
Tarih: 17-12-2020 15:37:32 Güncelleme: 17-12-2020 15:42:32 + -


Fenerbahçe Beko Euroleague'de çift maç haftasının ikinci karşılaşması için Zalgirio Arena'da Zalgiris Kaunas'a konuk oluyor. misli.com'dan EuroLeague maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar Eurocupta oynanacak olan Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı canlı yayınlayacak mı,? Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçını yayınlayacak mı?,

facebook-paylas
Tarih: 17-12-2020 15:37

Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko canlı izle

EuroLeague  oynanacak olan Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçı canlı yayınlayacak mı,?  Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda  arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko maçını yayınlayacak mı?,

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında Zalgiris Kaunas’a konuk oluyor. 17 Aralık Perşembe günü TSİ 21.00’da Zalgirio Arena’da oynanacak mücadele misli.com ve beIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak. 

Karşılaşmayı Sasa Pukl (Slovenya), Carmelo Paternico (İtalya), Emilio Perez (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko’da son durum

Takımımız, EuroLeague’de çift maç haftasının ilk karşılaşmasında AX Armani Exchange Milan ile 15 Aralık Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştı. Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 71-79 kaybederek 14. haftayı 5 galibiyetle noktaladı. Ekibimizde Dyshawn Pierre 16, Danilo Barthel 13, Nando De Colo ise 12 sayı buldu.
Igor Kokoskov’un öğrencileri, ING Basketbol Süper Ligi 12. hafta karşılaşmasında ise 12 Aralık Cumartesi günü Pınar Karşıyaka’ya konuk olduğu mücadeleyi 83-79 kaybetti. Fenerbahçe Beko’nun ligimizde 12 maçta 10 galibiyeti bulunuyor.



 

EuroLeague Zalgiris Kaunas Fenerbahçe Beko Maçını canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

Peki Misli.com'dan EuroLeague maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.

 

 




Kaynak: marastaspor.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI