Sarıyer - Ankara Demirspor canlı izle
Tarih: 19-12-2020 01:31:09 Güncelleme: 19-12-2020 01:34:09 + -


2020-2021 sezonunda 2.Lig Kırmızı ve Beyaz Grupta Corona virüs vakaları nedeniyle ertelenen maçlar 19 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'de oynanacak. misli.com'dan 2.lig ve 3.lig maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar misli.com,2.Lig Beyaz Grupta oynanacak olan Sarıyer - Ankara Demirspor maçı canlı yayınlayacak mı? Kahramanmaraşspor - Zonguldak Kömürspor canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Sarıyer -

facebook-paylas
Tarih: 19-12-2020 01:31

Sarıyer - Ankara Demirspor  canlı izle

2. Lig Beyaz grupta 6.haftanın erteleme maçında Sarıyer - Ankara Demirspor,  Yusuf Ziya Öniş stadında  19 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de karşı kaşıya gelecek.

Sarıyer - Ankara Demirspor maçını Manisa Bölgesinden Şevket Teker yönetecek. Şevket Teker'in yardımcılıklarını ise  Mustafa Burak Dilitatlı ile Çağrıcan Pazarcıklı yapacak. Müsabakanın Dördüncü hakemi ise Erdem Temel olacak.Karşılaşma misli.com'un canlı yayın listesine alındı.

2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com, Sarıyer - Ankara Demirspor maçını canlı olarak yayınlanacak

 

Maçları canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

Peki Misli.com'dan maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.




Kaynak: marastaspor.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI