Bugun...

Büyüksırspor'un ismi değişti! Kahramanmaraş'lı ünlü iş adamı köyünün takımına isim sponsoru oldu

Bu sezon Kahramanmaraş 1.Amatör Lig B grubunda mücadele edecek olan Büyüksırspor'un ismi değişti! Kahramanmaraş'lı ünlü iş adamı köyünün takımına isim sponsoru oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2022 11:37:16

Büyüksırspor'un ismi değişti! Kahramanmaraş'lı ünlü iş adamı köyünün takımına isim sponsoru oldu

Kahramanmaraş'ta sekteründe göstermiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren Çırağın Group yönetim kurulu Başkanı Kahramanmaraş'lı ünlü iş adamı Ali Çırak, doğduğu köyün takımı olan Büyüksırspor'a destek oldu.


2022-2023 sezonunda Kahramanmaraş 1.Amatör Lig B grubunda mücadele edecek olan Büyüksırspor'un ismi değişti. Büyüksırspor'a Kahramanmaraş'ın spora ve sporcuya değer veren firması Çırağın Group isim sponsoru oldu. 

Yapılan görüşmeler sonucunda bir sefer değil herzaman destek olacağını söyleyen Ali Çırak,'' Büyüksır bizim köyümüz, Vefa borcum var diyerek'' Büyüksırspor'a isim sponsoru oldu. 2022-2023 sezonunda Kahramanmaraş 1.Amatör Ligde Çırağın Group Büyüksırspor olarak başarılara imza atacak.

FORMA HEDİYE ETTİ

Büyüksırspor'a isim sponsoru olan Çırağın Group'u ziyaret eden başkan İsmail Avanoğlu, takımın formasını Çırağın Group yönetim kurulu başkanı Ali Çırak ile Çırağın Group yönetim kurulu üyeleri Ferhat Çırak ve 
Uğur Çırak'a takdim etti.

Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI