Bugun...

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor, 3. Ligde 1. Devreyi Namağlup Lider Bitirdi

3. Lig 1. Devre Müsabakalarında Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor, 3. Ligde 1. Devreyi Namağlup Lider Bitirdi
facebook-paylas
 Tarih: 26-04-2024 12:58:16  -   Güncelleme: 27-04-2024 11:02:16

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor, 3. Ligde 1. Devreyi Namağlup Lider Bitirdi

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2024 yılı yurtiçi faaliyet programında yer alan ve 21-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Kayseri Ömer Halis Demir Spor Salonu'nda düzenlenmeye devam eden Erkekler Goalball 3. Lig 1. Devre Müsabakalarında sona erdi


Turnuvaya katılan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvanın 4. gününde Antalya ve Afyonkarahisar ekipleri ile karşı karşıya geldi.

ÇİFTE GALİBİYET ALDI
İlk maçına sabah saat 10:30'da çıkan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, Antalya ekibi Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Hakemin başlama düdüğünü çalmasından bitiş düdüğüne kadar oyun üstünlüğünü eline alan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, sahadan 14-4 galip ayrılarak turnuva boyunca 3. teknik galibiyetine ulaştı.


Günün 2. maçına ise öğleden sonra saat 15:30'da çıkan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, Afyonkarahisar ekibi Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Maçın başından bu yana üstünlüğünü rakibine kaptırmayan Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, İbrahim Gökhan ve Murat Akgül'ün attığı goller ile sahadan 15-8 galip ayrıldı.

7 MAÇIDA KAZANDI
Böylece, aldığı iki galibiyet ile turnuvadaki galibiyet serisini 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğunda 21 puanla oturmaya devam etti.


SON MAÇI KAZANDI 
Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvanın son maçını 26 Nisan 2024 tarihinde saat 10:00'da Erzurum ekiɓı Palandöken Engelliler Spor Kulübü ile oynandı  Karşılaşmadan 20-27 galip ayrılarak birinci devreyi namağlüp olarak tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI