CANLI YAYIN | Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı canlı izle: Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda? beIN Sports izle
Tarih: 12-12-2020 12:30:40 Güncelleme: 12-12-2020 13:53:40 + -


TFF Süper Lig maç canlı yayını başladı! Hatayspor Fatih Karagümrük maçı için heyecanlı geri sayım sona erdi. Maça dakikalar kala futbolseverler Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabını arıyor. Süper Lig 12. hafta maçlarında Hatayspor - Fatih Karagümrük karşısına üç puan için çıkacak. Peki, Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta? Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı canlı izle Bu başlık altında, Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı yayınlanacağı

facebook-paylas
Tarih: 12-12-2020 12:30

CANLI YAYIN | Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı canlı izle: Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda? beIN Sports izle

Hataspor Fatih Karagümrük, Süper Lig 12. hafta maçında bugün karşı karşıya geliyor. Maça çok kısa bir süre kalmasıyla birlike futbolseverler, "Hatayspor - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanıyor" ve "Süper Lig maçı şifresiz mi yayınlanacak" sorularına cevap arıyor. Peki, Süper Lig 12. hafta maçının ikinci maçında karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Hatayspor ve diğer takım, hangi kadro ile sahaya çıkacak ve Hatayspor - Fatih Karagümrük  maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte bugünkü maç hakkında detaylar ve yayınlanacağı kanal...

HATAYSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Hatayspor ile Fatih Karagümrük'ü karşı karşıya getirecek olan mücadele, 12 Aralık 2020 Cumartesi günü TSİ 13.30'da başladı.

 

HATAYSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI BEIN SPORTS 2'DE CANLI İZLE
Edinilen son dakika bilgisine göre, Hatayspor Fatih Karagümrük maçı şifreli olarak canlı yayınlanacak. Peki, Hatayspor Fatih Karagümrük lig maç hangi kanalda canlı yayınlanıyor? beIN Sports 2 ekranlarında Hatayspor Fatih Karagümrük maçı canlı yayınlanıyor.

 

İşte, Hatayspor Fatih Karagümrük maçının canlı yayın ekranı...

Hataspor ile Fatih Karagümrük'ü karşı karşıya getirecek olan mücadele, 12 Aralık 2020 Cumartesi TSİ 13.30'da başladı.

 

Mücadele, beIN Sports 2 ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanıyor.

 

MAÇIN OPTA İSTATİSTİKLERİ
Hatayspor ile Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, geçen sezon 1. Lig'de oynadıkları iki maçta da berabere kalmıştı (Hatayspor 0-0 Fatih Karagümrük & Fatih Karagümrük 1-1 Hatayspor).

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı beş iç saha maçının üçünü kazanan Hatayspor (2B), bu galibiyetlerin tamamında kalesini gole kapattı.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde puan tablosunun ilk 10 sırasında yer alan takımlar arasında deplasman galibiyeti bulunmayan tek ekip Fatih Karagümrük (3B 2M).

Fatih Karagümrük, bu sezon Süper Lig'de çıktığı ilk 11 maçta 19 gol attı. 1993/94'ten bu yana lige yükseldiği sezonun ilk 11 karşılaşmasında daha fazla gol sevinci yaşayan tek takım, 2017/18'de Göztepe'ydi (22 gol).

Hatayspor, Süper Lig tarihinde çıktığı ilk dokuz maçın beşinde gol yemedi. Daha önce ligdeki ilk 10 karşılaşmasında 6+ gole kapama yapmayı başaran son takım, 1981'de Sakaryaspor'du (8).






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI