Erokspor - Arhavi Spor canlı izle
Tarih: 29-12-2020 12:17:03 Güncelleme: 29-12-2020 12:21:03 + -


2020-2021 sezonunda 3. Lig, 3.Grupta 16.Haftanın maçında Esenler Erokspor - Arhavi Spor karşı karşıya gelecek. misli.com'dan 2.lig ve 3.lig maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar misli.com, 3.ligde oynanacak olan Esenler Erokspor - Arhavi Spor maçı canlı yayınlayacak mı,?Esenler Erokspor - Arhavi Spor canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Esenler Erokspor - Arhavi Spor maçını yayınlayacak mı?,

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2020 12:17

Erokspor - Arhavi Spor canlı izle

Esenler Erokspor - Arhavi Spor  3. Lig, 3.Grupta 16.Haftanın  maçında  karşı karşıya gelecek. Esenler Erokspor - Arhavi Spor karşılaşması Vefa Stadında 30 Aralık salı günü saat 13:00'de başlayacak.

Esenler Erokspor - Arhavi Spor  maçını R.Alkım Aksoy  yönetecek. R.Alkım Aksoy'un yardımcılıklarını ise Faruk Yağlı ile Selçuk Gökgöz yapacak. Turan Çakıl  ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşma misli.com'un canlı yayın listesine  alındı.

 

 


2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com, Esenler Erokspor - Arhavi Spor maçını canlı olarak yayınlanacak

 

Maçları canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

 

Peki Misli.com'dan maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.




Kaynak: marastaspor.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI