Sivas Belediyespor Eyüpspor canlı izle
Tarih: 23-12-2020 12:56:47 Güncelleme: 23-12-2020 12:58:47 + -


Sivas Belediyespor Eyüpspor , Sivas Belediyespor Eyüpspor maçı canlı yayın var mı, Sivas Belediyespor Eyüpspor maçını canlı nasıl izlerim,Sivas Belediyespor Eyüpspor maçı canlı izle, Sivas Belediyespor Eyüpspor ne zaman saat kaçta hangi kanalda, Misli.com'dan maçları nasıl izlerim, 2.lig ve 3.lig maçlarını canlı izle , Misli.com'dan maçları nasıl canlı maç izlerim,

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2020 12:56

Sivas Belediyespor Eyüpspor  canlı izle

Sivas Belediyespor
Eyüpspor  2.Lig Beyaz Grupta 16.Haftasında   karşı karşıya gelecek.

 

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi stadında 23 Aralık Çarşamba günü saat 13:00'de Sivas Belediye Spor - Eyüpspor  karşı kaşıya gelecek.

Sivas Belediye Spor - Eyüpspor maçını Diyarbakır Bölgesinden Selim Özen yönetecek. Selim Özen'in yardımcılıklarını ise Emre Doğu ile Çağrı Ateş yapacak.  Karşılaşma misli.com'un canlı yayın listesine  alındı.


2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com, Sivas Belediyespor
Eyüpspor maçını canlı olarak yayınlanacak

 

Maçları canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

 

Peki Misli.com'dan maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI