SON DAKİKA


Kayserispor - Beşiktaş maçı şifresiz Selçuk Sports Justin TV Canlı izle
Tarih: 03-01-2021 17:41:46 Güncelleme: 03-01-2021 17:41:46 + -


Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle fırsat ayağına kadar gelen Beşiktaş, sahasında ağırladığı Kayserispor'u yenerek deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor. Maçı şifresiz izlemek isteyenler arama yapıyor. Kayserispor Beşiktaş maçı şifresiz Selçuk Sports Justin TV canlı izle linki! Kayserispor - Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir?

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2021 17:41

Kayserispor - Beşiktaş maçı şifresiz Selçuk Sports Justin TV Canlı izle

Peş peşe aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışına ortak olan Beşiktaş, bugün Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

 

Saat 19.00'da itibaren beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak olan Kayserispor - Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle kanalları burada olacak.

 

Üç eksik var, Ghezzal'in durumu ise henüz netleşmedi

 

Beşiktaş'ta annesinin vefatı nedeniyle ülkesi Kamerun'da bulunan Vincent Aboubakar, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.


Sakatlığı süren Gökhan Töre ile Adem Ljajic de Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

 

Bu arada sakatlığı nedeniyle Demir Grup Sivasspor maçında görev alamayan Josef de Souza, hafta içinde takımla çalışmalara başladı.


Demir Grup Sivasspor maçının ardından sağ kalça ön adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Rachid Ghezzal'in durumu ise bugünkü antrenmanda netlik kazanacak.

 

Mensah ve Vida ceza sınırında

Siyah-beyazlı ekipte Bernard Mensah ile Domagoj Vida, yarınki karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.


Üçer sarı kartı bulunan Mensah ve Vida, Hes Kablo Kayserispor mücadelesinde de aynı durumu yaşarsa, 17. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI