Anadolu Efes - Real Madrid canlı izle
Tarih: 29-12-2020 18:45:45 Güncelleme: 29-12-2020 18:50:45 + -


Turkish Airlines Euroleague temsilcimiz Anadolu Efes, 2020’deki Son Maçında Real Madrid’i Ağırlıyor. misli.com'dan Euroleague maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar Euroleague oynanacak olan Anadolu Efes - Real Madrid maçı canlı yayınlayacak mı,? Anadolu Efes - Real Madrid canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Anadolu Efes - Real Madrid maçını yayınlayacak mı?,

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2020 18:45

Anadolu Efes - Real Madrid canlı izle

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 17. hafta maçında 29 Aralık 2020, Salı günü İspanya’nın Real Madrid takımını konuk ediyor. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak. 

Anadolu Efes - Real Madrid Maçını canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

Peki Misli.com'dan Euroleague  maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.

 

 

 






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI