Kahramanmaraş Kartallarından Tatlı İkramı
Kahramanmaraş Beşiktaş Taraftarlar derneği, Kahramanmaraşspor antremamına gelerek tatlı ikramında bulundu
Kahramanmaraş Beşiktaş Taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Cilve ve yönetim kurulu Kahramanmaraşspor’un Karşıyaka maçı hazırlıklarını yaptığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Besyo Stadyumunda ziyaret edip idman sonrası tatlı ikramında bulunup, hafta sonu oynanacak olan Karşıyakaspor maçı öncesi başarı temennisinde bulundular.
Beşiktaş’ın efsane oyuncu Oktay Derelioğlu’nun Kahramanmaraşspor’a gelmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş Kartalları Oktay Derelioğlu’na hoş geldin dediler.
Oktay hocamız sağolsunlar bizimle
Kahramanmaraş Beşiktaş Taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Cilve,” Oktay hocamız sağolsunlar bizimle Kahramanmaraşspor’umuzla beraberler, bir Beşiktaşlı olarak grur duyuyorum Oktay hocamızla, maçlarımızda İnşallah Beşiktaş Formamızla beraber, Kahramanmaraşspor formamızla beraber, hem takımımızı hem hocamızı tüm yüregimizle destekleyeceğiz, İnşallah beraber olacağız bundan sonra,” dedi.
Renkler farklı olsada gönüller bir
Kahramanmaraşspor kulübü başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise,” Öncelikle bu nezekatli davranışlarından dolayı teşekkür ederim, Beşiktaşlı kardeşlerimize burada sporun birlik ve beraberliğini göstergesi, renkler farklı olsada gönüller bir, ben bir kere daha huzurunuzda teşekkür ediyorum, bu birlik ve beraberlik ile Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum, Mehmet beye, Ekrem beye ve tüm Beşiktaşlılar derneği üyelerine bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Haber Fotoğraf – Orhan Külek