Ankara Demirspor - Kocaelispor canlı izle
Tarih: 02-01-2021 11:51:24 Güncelleme: 02-01-2021 11:55:24 + -


2020-2021 sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta 9.Haftanın erteleme maçında Ankara Demirspor Kocaelispor karşı karşıya gelecek. misli.com'dan 2.lig ve 3.lig maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar misli.com, 2.ligde oynanacak olan GMG Ankara Demirspor Kocaelispor maçı canlı yayınlayacak mı,? Ankara Demirspor Kocaelispor canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Ankara Demirspor Kocaelispor maçını yayınlayacak

facebook-paylas
Tarih: 02-01-2021 11:51

Ankara Demirspor - Kocaelispor canlı izle

Ankara Demirspor Kocaelispor  2. Lig  Kırmızı Grupta 9.Haftanın  erteleme maçında  karşı karşıya gelecek. Ankara Demirspor Kocaelispor karşılaşması TCDD  Ankara Demirspor Stadında 2 ocak cumartesi günü saat 13:00'de başlayacak.

Ankara Demirspor Kocaelispor maçını Alirıza Altunbakır yönetecek. Alirıza Altunbakır'ın yardımcılıklarını ise Ferhat Dalgıç ile Niyazi Atakan Ataseven yapacak. Erhan Kaya  ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşma misli.com'un canlı yayın listesine  alındı.

 

2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com, Ankara Demirspor Kocaelispor maçını canlı olarak yayınlanacak

 

Maçları canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

 

Peki Misli.com'dan maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.




Kaynak: marastaspor.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI