Bugun...

Kahramanmaraş'ta stadyum inşaati ihaleye çıkıyor

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş'ta stadyum inşaati ihaleye çıkıyor
facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2022 13:47:57  -   Güncelleme: 25-05-2022 15:52:57

Kahramanmaraş'ta stadyum inşaati ihaleye çıkıyor

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mülkiyeti İl Müdürlüğe ait, olan Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda bulunan Maraton Tribünü için Yıkım ihalesini 21 Aralık Salı günü yaptı. Kahramanmaraşspor'un maçlarını 12 Şubat Stadında oynayabilmesi için Ocak ayının sonunda yıkılan Kahramanmaraş Onikişubat Stadyumu Çelik Tribün yapımı işi İhalesi nihayet yapılacak. 


Açık ihale usulü ile ihale edilecek olan  Kahramanmaraş Onikişubat stadı tribün yapım işi ihalesinde son teklif verme tarihi 03.06.2022  saati ise 13:30 olarak belirlendi. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde
yer teslimi yapılarak inşaata başlanacak olan Kahramanmaraş Onikişubat Stadyumu Çelik Tribün yapımı ise 60 günde bitirilmesi planlanıyor.  

 

ONİKİŞUBAT STADYUMU ÇELİK TRİBÜNÜ BİR TÜRLÜ YAPILAMADI

Onikişubat Stadyumu'da Çelik Tribünü yapılamayınca Kahramanmaraşspor, 12 Şubat Stadı’nın 2021-2022 sezonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon, 15 maçını Osmaniye'de, 3 maçını Adana Ceyhan'da, 1 maçını ise Hatay İskenderun'da oynadı. Kahramanmaraşspor'un maçlarını 12 Şubat Stadında oynayabilmesi için yıkılan Maraton tribününün yerine Portatif Tribün ve soyunma odası yapılacak. Yapılacak olan Portatif Tribün ve soyunma odası ile birlikte yeni stadyum yapılana kadar Kahramanmaraşspor, maçları 12 Şubat Stadyumunda oynayacak.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI