Bugun...

Kahramanmaraşlı Teknik Ekip ve Sporcular, Türkiye'yi Avrupa Şampiyonluğuna Taşıdı!

Kahramanmaraşlı teknik ekip ve sporcular, (IBSA) Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Kadın Goalball Takımı'nın İ
facebook-paylas
 Tarih: 18-12-2023 17:57:00  -   Güncelleme: 23-12-2023 01:43:00

Kahramanmaraşlı Teknik Ekip ve Sporcular, Türkiye'yi Avrupa Şampiyonluğuna Taşıdı!

Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'da düzenlenen (IBSA) Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Kadın Goalball Takımı, nefes kesen bir finalde İsrail'i 8-4 mağlup ederek 2015 ve 2019'dan sonra üçüncü kez Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Bu büyük başarıda önemli bir rol oynayan isimler arasında yer alan Kahramanmaraşlı teknik ekip ve sporcular, gururlandıran bir performans sergiledi. Milli Takım Baş Antrenörü Gültekin Karasu ve Yardımcısı Nevruz Tokuç'un yanı sıra sporcu Fatmagül Güler, Kahramanmaraşlı olarak kadroda yer aldı. 

Ayrıca, Akçakoyunlu İdman Yurdu'ndan antrenör Barış Keskin ve Onikişubat Görme Engelliler Spor Kulübü'nden antrenör Caner Balıkçı, A Milli Kadın Goalball Takımı'nın başarı yolculuğunda önemli roller üstlendiler.

Türkiye'nin gözbebeği milli takım, Avrupa Şampiyonası finalinde İsrail'i mağlup ederek altın madalyayı kazanırken, Kahramanmaraşlı temsilcilerin de bu zaferdeki katkısı gözlerden kaçmadı. 


Başarılarıyla Türkiye'yi gururlandıran kadro, 2015 ve 2019'dan sonra üçüncü kez Avrupa şampiyonu olmanın sevincini yaşarken, bu zaferin bir parçası olan Kahramanmaraşlı teknik ekip ve sporcuların emeği büyük takdir topladı.

Bu önemli başarı, sadece bir spor zaferi değil, aynı zamanda şehir ve ülke adına büyük bir gurur kaynağı. Kahramanmaraşlıların destekleriyle kazanılan bu şampiyonluk, sporda başarıya giden yolda Kahramanmaraş'ın da adını zirveye taşıdı.

 

 

 

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI