Galatasaray Tenerife maçı canlı izle
Tarih: 15-12-2020 19:47:08 Güncelleme: 15-12-2020 20:04:08 + -


Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Iberostar Tenerife ile karşı karşıya gelecek misli.com'dan EuroLeague maçlarını canlı nasıl izlerim, sorusunun yanı sıra taraftarlar Eurocupta oynanacak olan Galatasaray Tenerife maçı canlı yayınlayacak mı,? Galatasaray Tenerife canlı nasıl izlerim Şeklinde her iki takım taraftarıda arama motorlarından aramaya başladı. peki misli.com Galatasaray Tenerife maçını yayınlayacak mı

facebook-paylas
Tarih: 15-12-2020 19:47

Galatasaray Tenerife maçı canlı izle

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Iberostar Tenerife ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda 15 Aralık Salı günü oynanacak olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Maç A Spor'dan naklen ekranlara gelecek.

Grubunda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 yenilgi alan takımımız, son olarak İspanyol ekibi Iberostar Tenerife ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Santiago Martin Arena'da oynanan karşılaşmayı Tenerife 85-72 kazandı. Bu maçta Daryl Macon 23 sayı, RJ Hunter ise 20 sayısıyla çift haneli skor üreten oyuncularımız oldular.

 


Grupta üç maçta üç galibiyeti bulunan Dinamo Sassari birinci sırada bulunuyor. Ardından 2 galibiyet ve bir mağlubiyetli Tenerife, ikinci sırada yer alıyor. Ardından takımımız üçüncü sırada bulunurken, üç maçta galibiyeti bulunmayan Bakken Bears, son sırada konumlandı. Grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar, turnuvada son 16 turuna yükselecek. misli.com ekranlarından naklen yayınlanacak.

EuroCup Maçları canlı nasıl izlerim sorusunun detayları ise videoda,

Peki Misli.com'dan EuroCup maçları nasıl izlerim sorusunun cevabı ise şöyle 
Misli.com uygulamasını Google Play'den cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra üye kaydınızı yapmalısınız. Üye kaydınız varsa  kullanıcı girişi yaparak izleyebilirsiniz.  www.misli.com/iddaa-canli-mac-izle  adresinde takımınızın maçının üzerine tıklayarak maçı izleyebilirsiniz.

 

 

 






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI