Bugun...

Muhtarın Kurduğu Takım Namağlup Lider Oldu

Kahramanmaraş 1. Amatörde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselmek için Play-off maçlarına çıkacak olan, Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'a Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Serdar Şavkılı, Play-off’lar öncesi Kulübün Dernek lokalinde moral gecesi düzenledi.
facebook-paylas
 Tarih: 28-02-2017 13:22:56  -   Güncelleme: 08-11-2017 21:42:56

Muhtarın  Kurduğu Takım Namağlup Lider Oldu

Kahramanmaraş 1. Amatörde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselmek için Play-off maçlarına çıkacak olan, Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'a Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Serdar Şavkılı, Play-off’lar öncesi Kulübün Dernek lokalinde moral gecesi düzenledi.

 

Muhtarlık seçimini kazandıktan hemen sonra Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'u kuran Dumlupınar mahallesini kaynaştıran Muhtar Serdar Şavkılı'in kurdugu  Erdağ İnşaat Dumlupınarspor başarılar elde etmeye devam ediyor..

 

Gecede konuşan Dumlupınar Mahalle Muhtarı Serdar Şavkılı ise ,“Takıma sahip çıkıldığı bodrum bayan escort sürece Dumlupınarspor 3. Lige adını yazdıracağını iddia etti.

 

Ligi Namağlup bir şekilde başarı İle çıktıkları için ve mahallemize güzel bir ortam kazandırmak için böyle bir geceyi tertip ettik. 

 

Bizi bu gece de siz değerli Basın Mensuplarımız Başta olmak üzere bizi yalnız bırakmadınız, Teşekkür ederiz.  

 

Amacımız Play-offları daha güzel ve daha düzgün kavgasız gürültüsüz güzel bir ortam yaşanması için önceden futbolcularımızla bunu bir masaya yatırdık. Biz Mahalle halkı olarak Yeşil- Beyaz hastasıyız. Gerek deplasman olsun gerek iç saha her yere gideriz. Biz renklere hastayız. Bunun ön değerlendirmesi için bu geceyi düzenledik. Nahırönünün takımı hiçbir zaman hedefsiz olmadı.
  
Biz yeni bir oluşumla Mahallemizde Dumlupınarspor’u canlandırmak çabasına girdik ve 2 sene içerisinde güzel başarılara imza attık. Genç ve A takımımızın yaşadığı 7 tane kupa var.

 İnşallah bizde devraldığımızda inşallah yeni başkanımızla bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Şimdi biz 2 sezondan beri çektiğimiz tek sıkıntısı vardı. Oda maddi anlamdaki sıkıntıydı. Biz bu engeli mahalle eşrafı ile mahalle esnafı ile rahatlattık çok şükür. 

Hepimiz futbolun içerisindeyiz, biliyorsunuz ki futbolun içerisine büyük bütçelerde para girdi. Bu para meselesi olmazsa olmazlardan oldu. 

Çok şükür ki Bize Ercan Dağlandı başkanımız bize dedi ki ‘ben bu mahallenin çocuğuyum, bu mahallede büyüdüm. Ben size ne gerekiyorsa, maddi yada manevi yanınızda olacağıma söz veriyorum dedi” Bizde kendisini Kulübümüze başkan yaptık. 

Bu kadar iş temposuna rağmen Bii hiç yalnız bırakmıyor ve sahada bizimle berber kol kola yer alıyor. Kendisine sizler huzurunda bir kez daha teşekkür ederiz. Bize maddi manevi anlamda ne gerekiyorsa yapıyor. Bundan sonrada Dumlupınarspor’u BAL da 3. Ligde Allah’ım nasip ederse elimizden geleni yapacağız.

Burası Kahramanmaraş’ın merkez takımlarından birtanesidir. 27 bin nüfuslu bir mahallenin takımıdır Dumlupınarspor. 

Amatör Liglerde Kahramanmaraş bazında en iyi taraftar kitlesine sahip bir camia. Soğuk sıcak, uzun kısa demeden her zaman maçlarımızdalar. İnşallah taraftarımız ve başkanımızın sayesinde adımızı BAL’a yazdıracağız” dedi.  


Mahallede daha önce birçok kötü alışkanlıkların olduğunu bunu sporla aştıklarına dikkat çeken Şavkılı, “Biz çok şükür mahallenin kötü alışkanlığa yol verdiği eroin- esrar gibi kötü alışkanlıkları sporla yendik.

Ben Muhtarlar toplantısında her zaman diğer muhtarlarımız teşvik etme adına spor dallarına yönlendirmeye çalışıyorum. 

İnşallah Dumlupınarspor 3. Lige adını yazdıracaktır. Diğer Kulüplerimizde İş adamlarımız sahiplenir ve başarı elde eder” dedi.

 

Haber Orhan Külek

Etiketler

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI