Bugun...
SON DAKİKA

Trabzonspor 1-0 Malatyaspor özet maç somucu

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın maçında Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor canlı izle, Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni MalatyasporTaraftarlar heyecanlı bu maçı canlı izlemek için Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, Selçuksports linkleri merak etmekte.
facebook-paylas
 Tarih: 07-01-2022 21:10:05  -   Güncelleme: 07-01-2022 22:01:05

Trabzonspor 1-0 Malatyaspor özet maç somucu

Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın maçında Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar heyecanlı bu maçı canlı izlemek için Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, Selçuksports linkleri merak etmekte.

Süper Lig'de heyecan ikinci yarı kaldığı yerden devam ediyor. Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor  ile karşı karşıya geliyor. Şifreli yayınlanan bu maçı izlemek isteyen her iki takımın taraftarları yoğun olarak araştırma yapmaya başladı.

 

beIN Sports 1 kanalından  Trabzonspor Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı canlı izlemek için detaylar burada. TFF Süper Lig maçında Trabzonspor, sahasında  Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar ise beIN Sports1 şifresiz bedava yayın, Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, SelçukSports canlı maç izle gibi araştırmalarına devam ediyor. Peki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı şifresiz hangi kanalda? İşte beIN Sports Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı canlı izlemek için bütün detaylar...

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, 7 ocak Cuma günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem  Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Samet Çiçek yapacak. Cihan Aydın dördüncü hakem olacak.Futboltutkunları öte yandan  Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını şifresiz olarak Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, SelçukSports kanallarından da canlı izleyebilecekler.

IFrame

Bizde Maraştaspor Gazetesi ailesi olarak kaçak yayın sitelerinden maçı izlemelerini kesinlikle önermiyoruz.

  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com

  DİĞER Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI