SON DAKİKA


Ankaragücü Beşiktaş canlı izle! Selcuk Sports canlı maç seyret
Tarih: 24-12-2020 18:16:23 Güncelleme: 24-12-2020 18:16:23 + -


Ankaragücü Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleyin. Süper Lig'de Ankaragücü ve Beşiktaş karşı karşıya. Her iki takımın taraftarları bu maçı canlı izlemek için BeIN Sports 1 şifresiz bedava yayın, Lig TV hd canlı maç izle gibi araştırmalar yapmakta. Süper Lig’de Ankaragücü Beşiktaş maçını şifresiz canlı yayınlayan Taraftarium24, SelçukSports linkleri merak edilmekte.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2020 18:16

Ankaragücü Beşiktaş canlı izle! Selcuk Sports canlı maç seyret

Bein Sports 1 kanalından Ankaragücü Beşiktaş maçı canlı izlemek için detaylar burada. TFF Süper Lig'de Başkent ekibi Ankaragücü, evinde İstanbul ekibi Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bu maçı şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar ise Bein Sports 1 şifresiz bedava yayın, Taraftarium24, SelçukSports canlı maç izle gibi araştırmalarına devam ediyor. Peki Ankaragücü - Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? İşte Bein Sports 1’den Ankaragücü  -Beşiktaş maçı canlı izlemek için ayrıntılar..

 

ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

TFF Süper Lig 14. hafta Ankaragücü Beşiktaş maçı Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Lazio Juventus maçını şifresiz olarak Justin TV ile Jestyayın kanallarından da canlı izleyebilecekler.

 

Eryaman Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak.

 

İLK 11'LER

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Atakan, Sarlija, Tiago Pinto, Voca, Emre, Lukasik, Saba, Çekiçi, Börven

Beşiktaş: Ersin - Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala - Josef, Hutchinson - Ghezzal, Mensah, Larin - Aboubakar






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI