Bugun...

Başkan Fırat Görgel:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel: "Beş Senenin Sonunda Şehre Gurur Duyulacak Bir Takımı Kazandırmış Olacağız
facebook-paylas
 Tarih: 16-04-2024 16:02:12  -   Güncelleme: 18-04-2024 23:52:12

Başkan Fırat Görgel:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Şairler Tepesi’nde düzenlenen “Basın ve Medya Buluşması” programında basın mensupları ve sosyal medya yöneticileriyle bir araya geldi.


Başkan Görgel, katılımcılarla istişarelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Programda Kahramanmaraş İstiklalspor'un durumuyla ilgili bir soru soran Maraştaspor Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Külek'e cevap verdi.

Başkan Görgel, saha hazırlıklarının devam ettiğini ve tesislerde hala eksiklikler bulunduğunu belirtti. Spor faaliyetlerinin yürütülmesi için tesisle ilgili çalışmalara bir an önce başlanacağını ifade etti. Ancak bu sezon tesislerin tamamlanıp tamamlanmayacağı konusunda belirsizlik olduğunu ve gelişmelerin nasıl olacağını bilmediğini söyledi.

 

Şehrin gurur duyabileceği bir takımı beş senenin sonunda şehre kazandırmayı amaçladıklarını belirtti

Başkan Görgel, Kahramanmaraş'a yeni bir takım kazandırma hedeflerini paylaştı. Şehrin gurur duyabileceği bir takımı beş senenin sonunda şehre kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

 Bu süreçte büyükşehir belediyesinin öncü olacağını vurgulayan Başkan Görgel, iş adamlarının da bu konuda ciddi bir çaba gösterdiğini ifade etti.

İnşallah Allah izin verirse, beş yıl içinde birinci lig veya Süper Lig'e yükselebilecek bir takım hayal ettiklerini dile getirdi. 

Bu doğrultuda planlama yapıldığını belirten Başkan Görgel, bu sezon ne kadarının gerçekleşebileceğini şu an için kestiremediğini ifade etti.

Spor vadisi yatırımlarının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Görgel, Gençlik Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeleri ve stadın inşaatıyla ilgili süreci anlattı. Ancak tesis çalışmalarının bu sezon tamamlanmasının zor olabileceğini belirtti.

Başkan Görgel, tesis çalışmalarıyla ilgili bir görüşme yapacaklarını ve buna göre bir yol haritası belirleyeceklerini söyledi. Bu planı da vatandaşlarla paylaşacaklarını ifade etti.

Başkan Görgel'in konuşmasının tamamı haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI