Bugun...

İlter Kasap, Kahramanmaraş Spor'u üzerine tespitlerim ve beklenti'' başlıklı yazı yayımladı.

Kahramanmaraşspor'da görev yapan İlter Kasap, Deprem sonrasında şehrimize gelerek, Kahramanmaraş Spor'u üzerine tespitlerim ve beklenti'' başlıklı yazı yayımladı.
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2023 14:21:19  -   Güncelleme: 07-07-2023 19:40:19

İlter Kasap, Kahramanmaraş Spor'u üzerine tespitlerim ve beklenti'' başlıklı yazı yayımladı.

Kahramanmaraşspor’da bir dönem sportif direktörlük yapan ve şampiyonluk yaşayan İlter Kasap,  Deprem sonrasında şehrimize gelerek, Kahramanmaraşspor'u üzerine tespitlerim ve beklenti'' başlıklı yazı yayımladı.

 

İlter Kasap: Kahramanmaraşspor'u üzerine tespitlerim ve beklenti

Bir kez daha düşünelim 

Geçmişi kahramanlıklarla dolu hamuru samimiyet ve sevgi dolu bir şehir.Kahramanmaraş.2011 yılında tanıştığımızda yirmi dört yıl şampiyon luğa hasret aç bir futbol taraftarının gözlerindeki yüreklerindeki o açlığı görmemek için kör olmak lazım. 

Başlayan yeni sezon üst üste yaşanan şampiyon lıklar ve birinci lig .
Sonrasında biz yaparız mantığı ve geriye dönüşün hakim olduğu düşünce , düşülen ligler kurulan İstiklal sporun başarısı ve yaşanan deprem .

Federasyon kararı ile  profesyonel lige tutunan Kahramanmaraşspor ,profesyonel lige alınan İstiklal spor.
 Kaybedilen canlar yıkılan koca şehir , depremde yıkılmayan çürük raporu verilen  deprem sonrasında yıkımına karar verilen 12 şubat stadyumu ve yıllarca yeni stadyum diye bağıran Kahramanmaraş spor sevdalılarının deprem sonrası tek beklentileri vardı oda en az bir takımlarının lige katılması .Tesis yok ,çalışacak  yer yok kalacak yer yok bahaneleri arasına sıkışan düşüncenin tff ye vermiş olduğu lige katılmama dilekçeleri ve tüm Maraş futbol sevdalılarını üzen bu davranış. Evet 6 şubat çok büyük acılar yaşadık aşklarımızı canlarımızı sevdalarımızı kaybettik.Unutulmaz kimse unutmakta istemez unutmayalımda .Bir şekilde bu şehri, sporunu ayağa kaldırmakta bu şehri idare edenlerin akil insanların ve yönetici lerin yapması gereken . Tesis yokluğunu  ,sahayı  ,gelmeyecek denilen futbolcuyu düşünen herkese ; bu şehrin sporunda katkısı olan bir insan olarak altını kalın kalın çiziyorum  , deprem sonrası her sokağını karış karış gezen insanlarla konuşan fikirlerini soran , paylaşan , fikir ve düşüncelerini alan biri olarak söylüyorum. Bu şehir çok hızlı spora yönlendirilmeli lige katılmalı .Deprem psikolojisini unutturacak en iyi tedavi futbolun insanları bir araya getirmesi tribünde buluşması ve deplasman heyecanı . 

Eğer biz bunu bu yıl başaramaz düşüncesinin içine sığınıyor sanız yanlış. Seneye hangi tesiste hangi sahada oynayacaksınız . Bir yılda kaçtane tesis yapılacak ? İstiklal spor tertemiz ve borcu olmayan bir kulüp, bu kulübü bana devredin ben bütün ekonomisini karşılamayı lige bu sezon katılmayı vaad eden Maraş sporun eski yöneticisi ve saygın bir iş adamı aynı zamanda eski bir öğretmen öğretici. Mustafa Gök . 

Yazımın başında söylemiştim ya 24 yıl şampiyon olamayan bir Kahramanmaraş spor .Bizden sonra alınan peş peşe şampiyonluklar.

Kahramanmaraş İstiklal sporu yöneten arkadaşlar Kahramanmaraş belediye başkanı  şehrin durumu ortada Kahramanmaraş sevdalısı bir edeniz olarak , bu arkadaşınızın , bu şehre hizmet etmek isteyen Mustafa gökün sesine kulak verin , 

Bu kulüp tüm Maraş’ın ve spora heyecana aç on yıldır başarı bekleyen depremi iliklerine kadar yaşayan tüm maraşlıların . Yeni sezonda Kahramanmaraş sporunununda adı olsun yarışsın yeni bir heyecan bir beklenti olsun bellimi olur bellide şampiyon olur .Sayın gök ve ben  tüm taraftar hazır ve beklenti içerisinde  Kahramanmaraş ın sporu için atın bir adım hep beraber Kahramanmaraşımıza katkı yapalım.Beklenti çok büyük .

Yıkılmış ,acılarla dolu her sokağında  ,anıların yaşandığı her noktasında  ,beklentinin büyük olduğu kahraman şehrimize hep beraber sarılalım ,sahiplenelim ,kendi gücümüzde ve becerimizde testle olalım bu borç bizim .Hepimizin sadece destek olalım.

Sokak sokak gezip yolda yolumu kesen yanıma gelen tanıdığım tüm Kahramanmaraş lı spor adamı olanların yada olmayanların taraftarın sesi ve düşünceleri .Lige en az bir takımla katılalım , katılmamız lazım.

Gittim , gördüm , konuştum, dinledim ,sordum ve yazdım.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI