Bugun...

Tugay Tiryaki, şampiyonluğumuz başta depremde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlılara armağan olsun

Kahramanmaraş İstiklalspor'da oynayan yeni takımıyla anlaşan Tugay Tiryaki, şampiyonluğumuz başta depremde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlılara armağan olsun.
facebook-paylas
 Tarih: 10-03-2023 22:38:42  -   Güncelleme: 12-04-2023 14:53:42

Tugay Tiryaki, şampiyonluğumuz başta depremde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlılara armağan olsun

Kahramanmaraş İstiklalspor'un 2023-2024 futbol sezonunda TFF 3.Lig'de mücadele edecek olması nedeniyle İnegöl Kafkasspor'la anlaşan ''Tugay Tiryaki, şampiyonluğumuz başta depremde hayatını kaybeden Kahramanmaraşlılara armağan olsun''dedi.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem öncesinde Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Tugay Tiryaki, açıklama yaptı.

Tugay Tiryaki, yaptığı açıklamada,''
Başta Rahmetli arkadaşlarımız olmak üzrere hep beraber bu takımı çıkarmak için, aldığımız paranın hakkını vermek için sezon başından bu yana belkide Bölgesel Amatör Ligin en çalışkan,en disiplinli futbol takımı olduğumuzun altını çizmek istiyorum.bu disiplin bu çalışkanlık son dakikalarda bulduğumuz gollerle, aldığımız galibiyetleri hem çalışmanın, hemde temiz kalplerimizin emeğini boşa çıkarmadığını hep beraber gördük.

Rekor kırdık, kırmaya da devam edecektik ama sonumuz asrın felaketiyle son buldu. Allahtan gelene razıyız hayırlısı hepimiz için böyleymiş demek ki..acı ama güzel bir aile olduğumuz bu hüzünlü şampiyonluğumuz başta depremde hayatını kaybeden bütün Kahramanmaraşlılara armağan olsun.

Milletimizin Başısağolsun Rabbim böyle acıları bir daha yaşatmasın.Gönlü bizimle olan duasını esirgemeyen herkese selam olsun.
Hakan
Burhan
Saruhan
Kadir
Taner
Kardeşlerimizi unutmayın unutturmayın…
Onlar bu takımın gerçek kahramanları

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI