Bugun...
SON DAKİKA

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri Gençlerin Gözdesi Oldu

Gençlik merkezlerimizin anahtarı gençlerimizdedir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimizden istifade etmeye davet ediyorum.
facebook-paylas
 Tarih: 06-11-2023 17:02:07  -   Güncelleme: 10-11-2023 16:09:07

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezleri Gençlerin Gözdesi Oldu

Bu yıl ortaya koyduğu kurs, etkinlik ve çeşitli faaliyetlerle gençlere ulaşılabilirlikte yüzde yüz artış elde eden Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençlerin gözdesi oldu. Deprem sonrası faaliyetlerini yoğunlaştıran gençlik merkezleri, gençlerin eğitime olan ilgisinin artması ve sosyalleşmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın “Geleceğimizin teminatı gençlerimize armağanımız” diyerek hizmete sunduğu Dulkadiroğlu Murat Akkurt Gençlik Merkezi ve Gazipaşa Cafer Tatlıbal Gençlik Merkezi, ortaya koyduğu faaliyetlerle gençlerin gönlünü fethetti. Her iki gençlik merkezinde çeşitli kurs ve organizasyonlara katılan gençler, gençlik merkezlerinin kendilerine olan etkilerine dikkat çekti. Hem eğitim kurslarının, hem de sosyal kursların kendileri açısından çok faydalı olduğunu dile getiren gençler, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti. Gençlik merkezlerinin faaliyetleri ve kurslarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Okay, gençlerin memnuniyetinden duyduğu sevinci dile getirdi. Gençlerin, geleceğin teminatı olduğunu hatırlatan Başkan Okay, gençlik merkezlerinin bu düşünceyle faaliyetler yaptığını söyledi.

 

Deprem sonrasında gençlerin psikolojik olarak hayata yeniden tutunmaları adına çeşitli aktivite ve faaliyetler yapıldığını ifade eden Başkan Okay, bu çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi. Yine eğitim kurslarının büyük bir özveriyle devam ettiğini aktaran Başkan Okay, gençlerin kendilerini denemeleri adına TYT, AYT ve LGS deneme sınavları yapıldığını belirtti.

 

Başkan Okay, gençlik merkezleri ve kurslarıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Dulkadiroğlu ilçemize iki adet gençlik merkezi kazandırdık. Bu gençlik merkezlerimiz ortaya

koydukları faaliyetlerle ve fiziki şartlarıyla şuanda bölgenin en iyisi konumundadır. Burada gençlerimizin sosyal ve kültür anlamda gelişmeleri için atölye çalışmaları yapılmaktadır.

 

Gençlerimize gitar, satranç, bağlama, halkoyunları, el sanatları, resim, değerler eğitimi, kişisel gelişim, diksiyon, hitap ve işaret dili eğitimleri verilmektedir. Gençlere deneme sınavları, yardımcı kaynaklar, kariyer planlama, stres kontrolü ve rehberlik danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Kurslarımız ve atölye çalışmaları kapsamında eğitim gören gençlerimizin, gençlik merkezinde eğitim ve gelişimleri aktif olarak takip edilmektedir.

 

 

Tüm bu faaliyetlerle gençlerimize erişme kapasitemiz bu yıl için yüzde yüz artmış durumdadır. Bunun daha da fazlasını elde etme adına arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yapmaktadır. Gençlik merkezlerimizin anahtarı gençlerimizdedir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimizden istifade etmeye davet ediyorum.”

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Dulkadiroğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI