Bugun...

Onikişubat NF Spor Kulübü Süper Lig Yolunda

Kahramanmaraş'ı temsil eden Onikişubat Nf Spor Kulübü karşılaştığı bütün rakiplerine set dahi vermeden, namağlup bir şekilde tamamladı
facebook-paylas
 Tarih: 17-05-2022 11:23:44  -   Güncelleme: 25-05-2022 15:51:44

Onikişubat NF Spor Kulübü Süper Lig Yolunda

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol 1.Lig 2.Etap Müsabakaları 13-15 Mayıs 2022 tarihinde Karabük ilinde tamamlandı. Kahramanmaraş'ı temsil eden Onikişubat Nf Spor Kulübü karşılaştığı bütün rakiplerine set dahi vermeden, namağlup bir şekilde, Şampiyonluk Grubuna çıkarak Süper Lig yolunda önemli bir başarıya imza attı.

Toplamda 3 etaptan oluşan Oturarak Voleybol 1.Ligi'nde ilk etap Türkoğlu'nda gerçekleşmişti. İlk etapta da yine Onikişubat NF Spor Kulübü rakiplerine set vermeden namağlup tamamlamıştı.

3. ETAP ARTIK FİNAL ETABI

Şampiyonluk etabında 6 takım tek devreli Lig usulü mücadele edecek. Son etapta sıralamada İlk 2 sırayı alan takımlar Süper Lige çıkacak. Haziran ayının son haftasında gerçekleşecek olan Şampiyonluk etabının yeri henüz netlik kazanmadı.


YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Maçlar sonunda marastaspor.com'a açıklama yapan Onikişubat NF Spor Kulüp Başkanı Fatih Kaya,'' Sporcularımıza antrenman salonu tesis imkanı sunan Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Cemil Boz'a ve Onikişubat İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sn. Kadir Gemci'ye, 
Ulaşım ve Nakdi Destekleriyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Hayrettin Güngör'e ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sn.Mustafa Orak'a, İhtiyacımız olan Sportif Malzeme Desteği sunan Onikişubat Belediye Başkanlığı'na ve Belediye Başkanımız Sn. Hanefi Mahçiçek'e, her daim sporun ve sporcunun yanında bulunarak kulübümüze yollar açan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sn. Celalettin Güvenç'e ve Forma Reklam Sponsorumuz Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na, Nakdi Desteğiyle katkıda bulunan Kılıç Balık A.Ş.'ye,  Sporcu Desteğiyle katkıda bulunan Gelişen Özgür Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne, Ulaşım aracı Desteğiyle katkıda bulunan Çimmakder ekibine canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz’’ dedi.

İŞTE PUAN DURUMU

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER OnikişubattaSpor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI