Bugun...

Turged Kahramanmaraş Emin Adımlarla Üçüncü Lig'e Koşuyor

11-18 Mart 2022 tarihleri arasında Karaman ilinde düzenlediği Goalball 4. Lig 1. Devre Müsabakalarında Turged Kahramanmaraş 11 maçın 10'nu kazanarak 30 puan topladı.
facebook-paylas
 Tarih: 18-03-2022 13:52:46  -   Güncelleme: 21-03-2022 22:19:46

Turged Kahramanmaraş Emin Adımlarla Üçüncü Lig'e Koşuyor

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesinin goalball takımı, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonluğü'nun 11-18 Mart 2022 tarihleri arasında Karaman ilinde düzenlediği Goalball 4. Lig 1. Devre müsabakalarında 11 maçın 10'nu kazanarak 30 puan topladı. Goalball 3. Lig için önemli avantaj sağladı.


Müsabakalarda ilk olarak Niğde ile karşılaşan takımımız mücadeleyi 13-10 kaybederek mağlup başladı. Turged Kahramanmaraş, İkinci maçında Elazığ Harput'u 13-3 yenerek ilk puanını  aldı.
Müsabakaların ikinci gününde ilk olarak 15 Temmuz Kocatepe ile karşılaşan takımımız heyecanın hiç düşmediği maçı 13-8 kazandı ve ikinci üç puanını aldı. Günün son maçında Genç Osmangazi'yi 12-2 teknik kazanarak ikinci teknik galibiyetini almış oldu. 


Müsabakaların üçüncü gününde, üçüncü teknik galibiyetini Konya'yı 13-3 yenerek aldı. Günün son maçında Ankara Mitat enç'i 10-0 yenerek peşkeş kazandığı teknik sayısı üçe çıktı. 

 

Turged Kahramanmaraş, müsabakalarda dördüncü günde, ligin iddalı takımı Antalya Toros ile karşılaştı ve  mücadeleyi sergilediği mükemmel oyun sonrası 14-9 kazandı. Bu sonuç ile Antalya Toros'un galibiyet serisine son verdi. Günün son maçında Diyarbakır'ı 13-3 teknik yendi.
Müsabakaların beşinci gününde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Turged Kahramanmaraş, Aksaray Somuncu Baba'yı  15-9, Günün son maçında Kayseri Erciyes'i 19-9 teknik yendi.
Müsabakaların son gününde Şehzadeler ile karşılaştığı maçı teknik alarak teknik galibiyet sayısını 7'ye çıkardı.

"Sonraki değil, sıradaki Hedefe Odaklandık."
Kulüp antrenörü Burak Gülmez ile yardımcı antrenör Aybüke Yaprakcı yaptığı açıklamada; "Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. Müsabakalara gelirken kafam rahattı. Kazanacağımıza inandım. Bunun içinde sporcularımıza güvendim. Nitekim de güvenimi boşa çıkarmadılar. Ben hedefimi maç maç belirledim. Önce önümüzdeki maça odaklandım. Şumdide 1. Devreyi bırakıp 2. Devreye odaklandım ve ona göre çalışıp yenilgisiz devreyi kapatarak üçüncü lige çıkacağız." dedi.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI